Singles

Elke week koop ik wel weer wat singles bij. Soms veel, soms weinig. Ik probeer op die manier voortdurend wat materiaal te bieden, dat verrassend isen bijzonder ( én reëel geprijsd ! ).  Als u specifieke singles zoekt : mail even naar  hans-evers@zonnet.nl en laat mij weten welke dat is / zijn . Goede kans dat ik u snel aan die plaatjes kan helpen! 

Op dit moment heb ik erg veel chique plaatjes: The Untamed, Pretty Things met private sorrow, Veel mooie Beatles en Stones-singles, Doors , met You're lost little girl , Ronnie Hawkins met Mary Lou ( UK pressing ) en nog veel en veel meer. Diezijn natuurlijk meer dan een paar euro, maar voor een bedrag onder de tien euro zijn er ook massa's bijzondere singles bij Moby Disc te vinden. Kom en overtuig uzelf. Op de homepage staat welke de eerstvolgende beurzen zijn, waar ik sta. 


Als u specifieke singles zoekt : mail eventjes WELKE , naar hans-evers@zonnet.nl. Ik heb er duizenden!

Hier onder binnenkort weer een paar singles, die ik op beurzen in showmapjes ophang: de toppers. Maar..... denkt u niet dat ik alleen dure singles verkoop! Niets is minder waar: Ook in de categorie van 2 of 3 euro per stuk is er heel wat. En nog meer collector's items zoals hier onder. Het rijtje is helaas nog steeds niet geactualiseerd. Er staan nu nog maar een paar dingen hier onder; de tijd ontbreekt om dat bij te werken. 

Ik heb veel singles, die vallen in één van de series, zoals die in mijn "Hoezenboek" genoemd worden. Deze staan alfabetisch tussen de andere singles in de 18 dozen met sixties/ nederbeat etc.

Nagenoeg alle singles zijn in vg+  staat of nog beter. De weinige singles, die dat niet zijn, hebben - zoals dat hoort - een duidelijk lagere prijs. Ook al  is een single nóg zo zeldzaam, als er krasjes op zitten, daalt de prijs sterk.

Item nrArtiestTitelPrijs in
euro's
foto